www.restaurante-sibiu.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante si saloane evenimente Sibiu, restaurante nunti Sibiu. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
  Restaurante

  Restaurante si locatii evenimente Sibiu

  Complet renovat si cu un design elegant si rafinat, Restaurant Ileana Sibiu este situat in centrul orașului.

  Cu o experiență de 20 de ani in domeniul serviciilor, echipa restaurantului vă garantează reușita evenimentelor dvs. Având o capacitate de 180-200 locuri, Restaurant Ileana Sibiu vă invită să vă bucurați de unul dintre cele mai frumose evenimente din viața de cuplu -unirea destinelor a doua persoane la inceput de drum..., dar și de cel mai frumos si emoționant eveniment din viața părinților, si anume botezul copilului ...

  Vezi detalii

  La Pensiunea Ghiocelul organizăm cele mai frumoase momente, într-un decor natural de vis, la poalele muntelui unde te poți bucura de un peisaj minunat cu muntele alături. Mâncare bună și sănătoasă, distracție până dimineața, aer curat si bună dispoziție, pe toate le poți avea alegând nunta la cort.

  Cortul, cu o capacitate de 250 de locuri, este dotat cu aer condiționat și este incălzit pe timpul iernii sau când este frig.

  Vă indemnam cu căldura să vă faceți timp pentru relaxare, pentru a savura un colț de pădure.

  Vezi detalii

  Hilton Sibiu, intotdeauna o alegere inteleapta!

  Hilton Sibiu creaza premisele reusitei pentru evenimentul tau de 5 stele, aducand la un loc creativitatea designerilor de renume, ultimele tendinte in materie de decoratiuni, priceperea bucatarilor nostri in conceperea meniurilor perfecte si toata logistica necesara astfel incat totul sa fie mai usor pentru tine.

  Vezi detalii

  ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2024 !
  Dress code : SHINE

  Nicole Chery & Band 🎤: O voce incredibilă și un sunet captivant. Nicole Chery și trupa sa vor oferi un spectacol de neuitat. 🎶
  Jay Ko 🕺: Un artist cu energie debordantă și hit-uri care vă vor face să dansați până la primele ore ale dimineții. 💃🎵
  DJ Nicolae Scorvelciu 🎧: Nic Scorvelciu va prelua comanda pupitrului și vă va ține în mișcare cu selecția sa eclectică de muzică. 🎉

  Vezi detalii

  Symphony by the Lake are cu o priveliște superbă către lac si pădurea de stejari, iar clădirea cu o arhitectura impozantă are doua săli de evenimente – Serenade si Romance – cu o capacitate de până la 480 de persoane.

  Sălile modulare, se pot transforma într-o sală generoasă, cu până la 800 de locuri, extrem de repede. Spațiul dispune și de o curte interioară pentru un cadru intim, dar și de terase superioare pentru peisaje feerice.

  Vezi detalii
  5 anunturi afisate!