www.restaurante-sibiu.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Oferte petreceri Ziua Femeii 1-8 Martie 2023 Sibiu. Restaurante si saloane evenimente Sibiu, restaurante nunti Sibiu. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
  Symphony by the Lake 816 vizualizari

    Trimite mesaj proprietarului!
  Trimite mesaj proprietarului!

  Adresă: DN1, Șelimbăr

  Telefon: 0766 400 300

  www.symphonybythelake.ro

  Vezi PAGINA DE FACEBOOK

  Mai mult decât o simplă sală de evenimente, o experiență de neuitat, Symphony by the Lake este locul in care visele tale devin realitate pentru o seară, iar poveștile care te fermecau in copilărie devin realitate. Symphny by the Lake este locul magic unde toate acestea se pot întâmpla.

  Symphony by the Lake are cu o priveliște superbă către lac si pădurea de stejari, iar clădirea cu o arhitectura impozantă are doua săli de evenimente – Serenade si Romance – cu o capacitate de până la 480 de persoane.

  Sălile modulare, se pot transforma într-o sală generoasă, cu până la 800 de locuri, extrem de repede. Spațiul dispune și de o curte interioară pentru un cadru intim, dar și de terase superioare pentru peisaje feerice.

  Fie că iți dorești un eveniment in aer liber sau o sală amenajată deosebit, la Symphony by the Lake le poți avea pe amăndouă.

  Cea mai fericită zi din viața ta, cea in care alegi să-ți unești destinul cu o altă persoană, trebuie să fie memorabilă, iar o sală de nunti cum este Symphony by the iți este alături pentru momentele unice.

  Indiferent că ai nevoie de o sală de evenimente corporate, o sală de conferințe, un loc pentru congrese importante ori expoziții cu multi participanti si chiar workshop-uri din orice domeniu, Symphony by the Lake este locul potrivit.

  Vrem să-ți fim alături în cele mai imprtante momente din viața ta, astfel îți punem la dispoziție atât un loc de poveste, cât si personalul nostru calificat si toată experiența în organizarea evenimentelor de neuitat.

  Symphony by the Lake - Evenimente într-un acord perfect!

  Galerie foto