www.restaurante-sibiu.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Oferte petreceri Ziua Femeii 1-8 Martie 2023 Sibiu. Restaurante si saloane evenimente Sibiu, restaurante nunti Sibiu. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
  Restaurant Ileana 855 vizualizari

    Trimite mesaj proprietarului!
  Trimite mesaj proprietarului!

  Adresa : Piata Teatrului, Nr.2

  Telefon Restaurant: 0269/433.433 / 0744495391

  Telefon Crama : 0733/592.607

  www.restaurantileana.ro

  Complet renovat si cu un design elegant si rafinat, Restaurant Ileana Sibiu este situat in centrul orașului.

  Cu o experiență de 20 de ani in domeniul serviciilor, echipa restaurantului vă garantează reușita evenimentelor dvs. Având o capacitate de 180-200 locuri, Restaurant Ileana Sibiu vă invită să vă bucurați de unul dintre cele mai frumose evenimente din viața de cuplu -unirea destinelor a doua persoane la inceput de drum..., dar și de cel mai frumos si emoționant eveniment din viața părinților, si anume botezul copilului ...

  Localul dispune de instalație de aer condiționat, iar la subsol se afla Crama Ileana Sibiu, restaurant cu specific romanesc (100 locuri), un loc unde tradiția este la ea acasă.

  Crama dispune de separeuri incepând de la 2 si până la 8 locuri, mobilier rural din lemn masiv cioplit manual. Crama este decorata in cel mai original stil rustic.

  In cadrul unitații noastre, vă stau la dispoziție si 10 camere.

  Toate acestea ne recomandă pentru organizarea evenimentelor cu profesionalism.

  Restaurant

  Crama