www.restaurante-sibiu.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Oferte petreceri Ziua Femeii 1-8 Martie 2023 Sibiu. Restaurante si saloane evenimente Sibiu, restaurante nunti Sibiu. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
  Versailles Weddings & Events 954 vizualizari

    Trimite mesaj proprietarului!
  Trimite mesaj proprietarului!

  Adresa: Drumul Sibiu-Cisnadioara

  Telefon: 0733947286

  Vezi PAGINA DE FACEBOOK


  Oferte speciale


  PETRECERE ZIUA FEMEII

  ORGANIZAM PETRECERE DE ZIUA FEMEII PE 4 MARTIE 2023 !

  Câteva lucruri sunt suficiente pentru a face memorabilă o zi precum cea de SAMBATA, 4 martie 2023! Un eveniment de excepție, conceput atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Dacă dorința multor femei este să petreacă ziua de 4 martie în distracție și bucurie, la Versailles weddings & events Sibiu găsiți seara ideală în compania artiștilor The Motans, Andrew Dum si Nicolae Scorvelciu !

  Pentru mai multe detalii VEZI OFERTE SPECIALE.

  Rezervari : 0733947286 / 0733947287

  -----------------------------

  Locaţia Versailles Weddings & Events este concepută ca fiind un centru ce acoperă posibilitatea organizării oricărui tip de eveniment.

  Este amplasată pe drumul către Cisnădioara şi se întinde pe o suprafaţă de 9600 mp, dispune de o parcare privată păzită de 2000 mp, de peste 3000 mp spaţii verzi, o zonă lounch, terasă, piscină şi de o superbă fântână arteziană.

  Echipa noastra vine in intampinarea clienților sai prin soluții creative, prin calitatea produselor si serviciilor oferite, prin profesionalism, seriozitate, promptitudine in rezolvarea si satisfacerea tuturor necesitatilor.

  Salonul se întinde pe o suprafaţă de 600 mp dar se poate extinde pâna la 1200 mp şi dispune de toate condiţiile necesare organizării oricărui tip de eveniment.

  Terasa de 300 mp cat si cele patru baldachine de 5/5m din jurul piscinei pot gazdui evenimente deosebite din viata dumneavoastra cum ar fi botezul copilului dumneavoastra, masa dupa cununia civila sau poate chiar o zi ononastica.

  Profesionalitatea, experienta si pasiunea pentru gastronomie, ne permite sa va propunem meniuri gustoase din bucataria traditionala dar si din cea internationala servite de un personal cu un inalt grad de calificare, ce garanteaza un serviciu elegant, sofisticat si impecabil, in care fiecare proiect se transforma intr-un eveniment perfect.

  Calitatea si eficienta demonstrata a proiectelor noastre, implicarea si atentia la detaliu, preocuparea continua pentru modernizare si perfectionare ne-au adus cel mai important capital: increderea clientilor nostri.

  Va asteptam sa ne contactati si sa ne comunicati ce putem face pentru ca si dumneavoastra sa deveniti unul dintre clientii nostri fideli.

  Terasă, restaurant, plajă si loc de joacă pentru copii, toate acestea sunt disponibile în aceeași locație - Versailles Weddings and Events, in aer liber, înconjurați de natură.

  Galerie foto