www.restaurante-sibiu.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Oferte petreceri Ziua Femeii 1-8 Martie 2023 Sibiu. Restaurante si saloane evenimente Sibiu, restaurante nunti Sibiu. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
  Restaurant Ghiocelul Avrig541 vizualizari

    Trimite mesaj proprietarului!
  Trimite mesaj proprietarului!

  Adresa: Valea Avrigului, Avrig, Sibiu

  Telefon 0744 391 877 , 0726 192 566

  www.ghiocelul.ro

  Vezi PAGINA DE FACEBOOK

  Complexul Ghiocelul*** Avrig , o locație completă, atât din punct de vedere al activităților, bucătăriei, serviciilor oferite, cât și a posibilităților de relaxare sau teambuilding, este situat la poalele Muntilor Făgăraș, pe malul râului Avrig, departe de zgomotul si aglomerația orașului.

  Te întâmpinăm cu arome noi, experiențe unice și evenimente de primă clasă care pur și simplu te vor scoate din anonimat.

  Restaurant

  Nu rata o petrecere la restaurantul nostru, bine compartimentat, unde voia bună și distracția sunt la ele acasă: Salon rustic cu semineu - 30 de locuri, salon de fumatori – 50 de locuri, salon de nefumatori – 50 de locuri, terasa – 60 locuri si gradina de vara – 60 locuri.

  Meniul din restaurantul nostru este tradițional, cu specific ardelenesc. Printre specialitățile casei se numără grătare, ciorbe, mușchiul ciobănesc, cotletul de porc, pieptul de pui umplut cu diferite sosuri, prăjiturile casei, brânzeturile și mezelurile făgărășene făcute în casă.

  Cort Evenimente

  Ce poate fi mai frumos decât o nuntă într-un spațiu verde, în inima naturii, alături de toți cei dragi?

  La Pensiunea Ghiocelul organizăm cele mai frumoase momente, într-un decor natural de vis, la poalele muntelui unde te poți bucura de un peisaj minunat cu muntele alături. Mâncare bună și sănătoasă, distracție până dimineața, aer curat si bună dispoziție, pe toate le poți avea alegând nunta la cort.

  Cortul, cu o capacitate de 250 de locuri, este dotat cu aer condiționat și este incălzit pe timpul iernii sau când este frig.

  Vă indemnam cu căldura să vă faceți timp pentru relaxare, pentru a savura un colț de pădure.

  Restaurant

  Cort Evenimente