www.restaurante-sibiu.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Restaurante si saloane evenimente Sibiu, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Sibiu. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
  Restaurant Bellissima Events&Catering202 vizualizari

    Trimite mesaj proprietarului!
  Trimite mesaj proprietarului!

  Adresa: Str. Gladiolelor nr. 5.

  Telefon: 0748400401

  www.bellissimasibiu.ro

  Momentele speciale din viața fiecărui om merită sărbătorite în locații deosebite, iar restaurantul Bellissima Sibiu poate crea atmosfera de care fiecare are nevoie în astfel de momente.

  Ne întâmpinăm clienții cu oferte complete, de la decorațiuni și aranjamente florale până la muzică, sonorizare sau servicii foto-video.

  Bellissima Sibiu dispune de două săli pentru evenimente, una ce poate acomoda aproximativ 100 de persoane și alta ce poate deservi până în 200 de persoane:

  Salonul Mona Lisa- O sala de 250 de locuri si te cucerește cu un interior in culori calde. Strălucirea candelabrelor si elementele decorative fac din acest spatiu un loc elegant si plin de rafinament.

  Sala DaVinci - Cu 100 de locuri, unde se pot organiza petreceri ce țin la eleganță, distincție și stil, dar și pentru conferințe, petreceri de firmă etc.

  Bellissima Sibiu te asigură că petrecerea ta este cea care se desfășoară exact cum ai visat.

  La Bellissima nimic nu este întâmplător și totul se face cu bun gust și respect față de dorințele clientilor!

  Galerie foto